دژاگه :معمولا وقتی با تیمی قرارداد میبندم تا آخرش پایبندم

سرویس ورزشی پایگاه خبری صدای معتمد- اشکان دژاگه ستاره خط هافبک تراکتور درخصوص اینکه قبل از حضور در تمرینات تراکتور، شایعاتی در مورد جداییاش از این تیم و پیوستن به سایر تیمهای ایرانی به گوش میرسید، گفت: بله حرف زیاد بود. این نوع شایعات در مورد تیم آیندهام همه ساله وجود داشته و دارد. من با تراکتور قرارداد 3ساله بستم ولی بعد از 6ماه که از حضورم در این تیم میگذشت دائما بحثهایی در مورد اینکه اشکان میخواهد از تراکتور جدا شود یا به فلانتیم برود مطرح میشد! اما من معمولا وقتی با تیمی قرارداد میبندم تا آخرش پایبندم.
اشکان دژاگه افزود: سال اولی که ما به تراکتور آمدیم خوب شروع کردیم و داشتیم در همان سال اول برای قهرمانی میجنگیدیم. به نظرم در تیم جدید که نخستین بار در ایران بازی میکردم بازیهای بدی انجام ندادیم. در سال دوم هم که خوشبختانه توانستیم عنوان قهرمانی جامحذفی را کسب کنیم و حالا در سال سوم بعد از این همه زحمت میخواهیم در لیگ، آسیا و حذفی به موفقیت برسیم. برای رسیدن به این اهداف سعی کردیم همهچیز را آرام نگه داریم.
وی درپاسخ به اینکه آیا پیشنهادی هم از سایر تیمها داشتی یا همهچیز شایعه بود؟ ابراز کرد: بله پیشنهادهایی بود. حالا نمیگویم پیشنهادها از کجا بودند. اما فصل پیش وقتی توانستیم بهطور مستقیم سهمیه لیگ قهرمانان آسیا را کسب کنیم برایم مهم بود اینجا بمانم و با تیم تراکتور اهدافمان را پیش ببریم.
دژاگه در پاسخ به اینکه راجع بهکار کردن با علیرضا منصوریان چه نظری داری؟ یادآورشد: بههرحال علیآقا را همه میشناسند. من جوانتر هم که بودم ایشان را میشناختم چون در آلمان بازی کرده و در تیمهای اروپایی و تیمهای بزرگ ایرانی سابقه بازی دارد. در مربیگری هم سابقه خوبی دارد. ما هم الان داریم زیر نظر او فوتبال خوبی بازی میکنیم و از کار کردن با او لذت میبریم. علیآقا سالها مربیگری کرده، در تراکتور هم نیاز به زمان دارد. مربی و بازیکنان جدیدی به تیم اضافه شدهاند و تا تیم جا بیفتد زمان میبرد.